Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Sök bland 1000 webbtips här -> — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Sök bland 1000 webbtips här ->

by nanok on 2012/02/28

Här nedan finns ungefär 1000 olika webbtips med tillhörande länkar som jag publicerade i Metro åren 2006-2011. De är inte kategoriserade, men söker man bara lite smart går det att hitta en hel del skojigt och nyttigt. Testa exempelvis att söka på “skvaller“, “musik” eller “pengar“. Sökningen är i “fritext”-format vilket innebär att en sökning på ordet “bild” ger fler träffar än ordet “bildbehandling”. Testa själv att söka på något ämnesord du finner intressant.

 

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Comments on this entry are closed.

Previous post: