Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Allt om hur man sparar pengar här — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Allt om hur man sparar pengar här

by import on 2011/02/15

Kolla länken här...

Att spara är kanske tråkigt men det är alltid roligare när man har pengar kvar. Sajten Allt Om Spara hjälper till med just detta. Här finns ett antal olika kalkylatorer som är enkla att använda när man vill räkna på lånekostnader av olika slag, exempelvis boendekostnad och effektiv ränta. Här kan man också beräkna hur mycket man behöver spara per månad för att nå ett visst mål, och hur mycket man kan spara på att byta elleverantör. Dessutom kan man lära sig allt om olika slags räntor, försäkringar och valutor..

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: