Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Utveckla ditt geni — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Utveckla ditt geni

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Att vara ett geni är ju alltid bra för affärerna, på jobbet och så vidare. Men hur blir man ett geni, om man inte redan är det? Lifehack har satt samman en guide med de viktigaste metoderna man bör följa för att utveckla sin geniådra – där man utgår från barn som nästan alltid kan beskrivas som ”mycket kreativa”. Vuxna däremot är sällan det. Bland tipsen i guiden: ”ha alltid en anteckningsblock redo”, ”fråga alltid frågor”, ”läs allt du kommer över”, ”sök nya upplevelser” och ”fantisera upp egna konversationer med några av världens smartaste personer”.

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Next post: