Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Ta en tågtripp på 9226 km här — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Ta en tågtripp på 9226 km här

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Här är länken för dig som någon gång drömt om att resa med den (långa) transsibiriska järnvägen, som överbryggar två kontinenter och 87 städer. Här behöver du inte åka någonstans alls för att “åka” med tåget. I en ruta ser du kartan där tåget befinner sig och i en anna ruta ser du en video på hur det skulle se ut (ungefär, beroende på årstid och tid på dygnet) utanför tågets fönsterrutor. Hela resan har nämligen filmats av och videons framfart synkroniserats med kartans positionering – i 9226km.

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: