Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Spelade in sin barnvakt på video — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Spelade in sin barnvakt på video

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Webbkameror blir allt enklare och billigare att installera, med följden att fler övervakningsklipp hamnar på nätet. Ett obehagligt klipp har just “slagit igenom” – en far i Jacksonville, USA, bestämde sig för att installera en videokamera och spela in familjens barnvakt när hon tog hand om deras 11 månader gamla bebis. Tyvärr fann han i efterhand på bandet att kvinnan misshandlade barnet flera gånger, och det 10 minuter långa svartvita klippet har nu hamnat på nätet på sajten News4Jax.com.

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: