Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Skapa egna pratbubblor på video — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Skapa egna pratbubblor på video

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Sajten Omnisio har några roliga video-kommentarsfunktioner som är väldigt lätt att använda och som kan tänkas vara nyttiga i många olika situationer. Huvudidén är enkel: lägg till textbubblor på video. Man tittar helt enkelt på en vald video (man kan också importera videor) och klickar på den plats på videorutan där man vill lägga till en textbubbla. Perfekt när man vill skoja till det lite i festinbjudan, eller om man vill förtydliga en presentation som innehåller video. Här finns också en massa andra vettiga verktyg, som kommentarer i tidslinjen, eller synkade presentationsdokument.

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: