Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Sajten för dig som gillar mönster — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Sajten för dig som gillar mönster

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Det finns sajter för precis vad-som-helst på nätet, och här är en för dig som gillar grafiska mönster. På Repeatxrepeaty samlar man in mönsterbilder från hela världen och samlar dem i en enda lång bloggpost. Samtliga mönster är i grunden bara en liten fyrkant, men de repeteras efter varandra både på höjd och längd för att skapa ett om man vill oändligt mönster. Självklart går det att ladda ner och använda bilderna för icke-kommersiella syften och de som vill får också bidra med sina egna mönster.

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: