Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Så här enkelt lurar du din egen hjärna — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Så här enkelt lurar du din egen hjärna

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Om du kan stå ut med en absurda mängd annonser så är den här sidan rolig. På Subliminal Messages får man se olika stillbilder och höra ljud som på olika sätt är formgivna för att ”lura” hjärnan. Du får exempelvis se ett stillastående mönster som ser ut att röra på sig, eller titta på en bild och efter några sekunder försvinner delar av bilden (fast bilden är orörlig) – det är hjärnans tolkning av ögats bilder som spelar tittarna spratt. Här finns också ett gäng videor med minst sagt oväntade utvecklingar och omöjliga figurer man kanske inte sett förut.

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: