Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Mixa mobilvideo på nätet — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Mixa mobilvideo på nätet

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Har du några videoklipp som du skulle vilja klippa ihop, eller vill du bara redigera en bit från hemvideon? På Eyespot.com kan man enkelt ladda upp sin mobilvideo genom att skicka över filmerna som MMS, och sedan drar och släpper man sina olika klipp direkt på webbsidan för att skapa en film. Här finns också verktyg för att klippa ner längden på klippen, och för att göra snygga övergångar. När du är klar är det bara att ladda ner klippen, eller skicka dom till en vän eller publicera dom på nätet i en blogg. Man kan också kolla in en mängd mash-ups (ung. ”mixar”) av videor, tv-program och reklamfilmer.

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Next post: