Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Lär dig prata ”hippt” — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Lär dig prata ”hippt”

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Här är en sida där man påstår sig ha kommit över en amerikansk ljudinspelning från 1959, där förlaget Mercury lär ut hur man pratar ”hippt”. Skivan börjar med en enkel förklaring: ”här är skivan för dig som vill lära dig prata med jazzmusiker, beatniks, hippsters och ungdomsbrottslingar”. Den korrekta rösten fortsätter sedan med att reda ut ordet ”digg”, i vad som påstås vara en intervju med någon ”hipp” person. Ljudet håller utmärkt kvalitet och det är lätt att tro att det här egentligen är ett modernt verk, skapat just för denna sida. Hur som helst är det roligt.

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: