Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Gör snyggare presentationer online — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Gör snyggare presentationer online

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Prezi tillhör de mer imponerande webbapplikationerna och vill gärna ersätta Powerpoint som presentationsverktyg. Man kan alltså skapa sina presentationer direkt på webbsidan med hjälp av Prezi. Och det blir väldigt snyggt; Powerpoint känns som stenåldern. Eftersom presentationen skapas på webben är det extra enkelt att dela ut tillgång till presentationen till andra på nätet, och bjuda in till kollaboration (eller bara korrläsning). Formgivningsmöjligheterna är lagomt krångliga att använda och det slutgiltiga resultatet kommer att imponera på ditt nästa veckomöte.

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: