Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Flyg över Afrika — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Flyg över Afrika

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Här finns ett myller av bilder över kontinenten Afrika från olika miljöer, av människor och land, hav, berg och dalar. Alla är tagna rakt eller lite snett uppifrån, på en höjd av 10 meter till några kilometer. De föränderliga landskapen är fascinerande och del motiv kan man känna igen från Google Earth (som de blå-ådriga ökenbergen). Men bredden är fängslande; från oändliga bilparkeringar, till en enkel fotbollsmatch, sandstrand eller vinodling, från mystiska djurspår till enorma trafiklösningar. Från noshörningar till elefanter, tempel, vulkaner och kåkstäder.

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: