Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Facit till framgång — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Facit till framgång

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Nu är det midsommarledigt och vilket bättre tillfälle att tänka igenom hur väl man lyckats hittills i livet (mellan snapsarna, eller kanske under baksmällan där i hängmattan)? Dave Cheong, som är en programmerare och bloggare, skriver kontinuerligt om olika metoder till självförbättring, och här är en bra lista baserade på tio stycken ”R” – från Reflektion, till Reaktion och Respons (på engelska) – med förklarande textstycken. Applicerar du alla tio i arbetslivet (eller någonting annat) blir det betydligt svårare att misslyckas.

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Next post: