Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
En mixer mest populärt på nätet just nu — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

En mixer mest populärt på nätet just nu

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Webbsidan WillItBlend har stadigt ökat sina tittarsiffror sedan starten, men nu har siffrorna slagit i höjden när man bestämde sig för att testa en iPhone i mixern. Sidans koncept är enkelt – man stoppar ner något i mixern och sedan ser man ifall ”it blends” (mosas samman). Tidigare har man bland annat testat en Transformer, en tub ost och ett antal artiklar från en köttfestival. Men frågan huruvida en iPhone kommer att mosas samman till en liten röra av skruvar och plast/elektronik är tydligen den mest avgörande, med tanke på att sajten ökar mest av alla på nätet just nu.

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Next post: