Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Bill Gates åter het på nätet — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Bill Gates åter het på nätet

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Bill Gates blev het på nätet i veckan efter att ha skaffat Twitter-konto (@BillGates). På bara 8 timmar samlade han ihop mer än 100000 nya “followers”. Nu släpper han en ny egen webbsida också, kallad The Gates Notes, där han vill dela med sig av all kunskap han samlar in till sin välgörenhetsorganisation. Bill har ju lyckats bli världens rikaste man genom Microsoft och nu vill ha ge bort sina pengar till välgörande ändamål. Läs mer om hur han tänker på länken här.

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: