Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-config.php:271) in /home/konanm2/public_html/nanokdotcom/wp/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 100
Animerad mördarböna lös på nätet — nanok.com Webbtips från Nanok Bie

Animerad mördarböna lös på nätet

by nanok on 2011/02/11

Kolla länken här...

Under de senaste fyra åren har Jeff Lew arbetat 14 timmar per dygn, sju dagar i veckan framför sin dataskärm. Innan dess hade Jeff huvudansvaret för animationerna i Matrix Reloaded. Efter Matrix kände Jeff att han ville göra något eget och tänke på sin kortfilm om ”Killer Bean” som rönte massor av uppmärksamhet på nätet år 2000. Det blev alltså en långfilm om den lille arge bönan som mest gillar att skjuta folk, gärna i slow-motion. Kolla själv om Jeff tog ett bra beslut när han bestämde sig för att göra en film alldeles själv. Borde han kanske ha involverat en manusförfattare och en regissör?

Annars kanske läge att checka något av dessa slumpmässigt utvalda tips?

Laddar…

Leave a Comment

Next post: